مراسم گرامیداشت مقام مددکار اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی تهران
مراسم گرامیداشت مقام مددکار اجتماعی باحضور دکتر سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه، دکتر رضا شروین بدو، معاون درمان دانشگاه، دکتر حمیدرضا چوبینه، معاون توسعه دانشگاه، دکتر محمدحسین پورغریب، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر سید محمد حسین جوادی، رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت و جمعی از مدیران دانشگاه و مراکز درمانی، روز یکشنبه 28 بهمن 1403 در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، مراسم گرامیداشت مقام مددکار اجتماعی باحضور دکتر سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه، دکتر رضا شروین بدو، معاون درمان دانشگاه، دکتر حمیدرضا چوبینه، معاون توسعه دانشگاه، دکتر محمدحسین پورغریب، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر سید محمد حسین جوادی، رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت و جمعی از مدیران دانشگاه و مراکز درمانی، روز یکشنبه 28 بهمن 1403 در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر بدو ضمن تاکید به مقام بالای مددکاران اجتماعی گفت: بی تردید گروهی که بدون ادعا، یکی از نقش های کلیدی و استراتژیک را در مراکز بهداشتی، درمانی کشور ایفا می کنند، همکارانی هستند که با علم، دانش، اخلاق و صبوری خود در حرفه مددکاری اجتماعی مشغول هستند. مددکاران سنگ صبور بیماران هستند، بیماران با مشکلات زیاد به مراکز ما پناه می آورند و مددکاران اجتماعی با صبوری خود مشکلات آن ها را تا حد توان حل می کنند. همکاران مددکار اجتماعی ما به عنوان رکن مهم اعتماد خیرین به جامعه سلامت هستند. مددکاری اجتماعی یک رشته علمی است و باید از توان اساتید استفاده کنیم تا بتوانیم رشته آکادمیک را در دانشگاه ارتقا دهیم.
دکتر جوادی گفت: در حال حاضر در نظام سلامت کشور حدود 1200 مددکار اجتماعی داریم و 97 گروه آسیب پذیر به عنوان گروه هدف حرفه مددکاری اجتماعی هستند. دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشگاه برتر اگر این رشته را راه اندازی کند، زمینه توسعه و تعلیق این حرفه در نظام سلامت هم محقق می شود و امید است در دولت حاضر این مهم تحقق پذیرد.
وی افزود: در مجموع گروه های هدفی که به گروه های مددکاری اجتماعی ما مراجعه کردند، 39 درصد دارای مشکلات اقتصادی و 61 درصد دارای مشکلات روانی اجتماعی بودند. نگاه انسان دوستانه ما باید جامع باشد. مرز مددکاری اجتماعی سنتی و تخصصی در اجرای پروتکل ها است. اگر ما پروتکل هایی که با خرد جمعی در نظام سلامت تهیه شده است را اجرا کنیم، خدمات تخصصی خود را به گروه های هدف ارائه می کنیم که آن حائز اهمیت است.
دکتر محمد زاهدی اصل، استاد پیشکسوت مددکاری اجتماعی ضمن تبریک روز ملی و جهانی مددکاری اجتماعی گفت: امیدوارم این مناسبت ها ابزاری برای انسجام، تفاهم و همدلی بیشتر باشد. ما با تفاهم و همدلی می توانیم به حقوق صنفی خود برسیم و از حرفه خود دفاع کنیم.
وی به تصویب نظام مددکاری اجتماعی تاکید کرد و گفت: این اتفاق در رابطه با استیفای حقوق مددکاران اجتماعی و مخاطبین آن ها موثر و مفید خواهد بود.
آرزو سلطانی فرد، مسئول مددکاری اجتماعی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران آمار جامعی از مداخلات مددکاران اجتماعی دانشگاه در 9 ماهه سال 1403 را گزارش داد و گفت: اگر مددکاران اجتماعی بیمارستان ها شرایطی داشته باشند و با آرامش کار کنند، قطعا می توانند برای بیماران و بیمارستان کمک رسان باشند. ما در معاونت درمان تلاش کردیم تا با حمایت های خود، گرهی از مشکلات بیماران باز کنیم.
وی از رئیس دانشگاه خواستار حمایت همه جانبه از مددکاران اجتماعی دانشگاه شد.
در این نشست از مددکاران اجتماعی مراکز درمانی دانشگاه و سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه سلامت تقدیر به عمل آمد.
ارسال نظر